De werkgroep

De werkgroep bestaat uit een paar mensen die het aanbod van onze reizen bedenken met een groep vrijwillige reisbegeleiders daar om heen. De werkgroep maakt deel uit van Nivon Reizen, een sectie binnen het Nivon die een breed pakket van groepsvakanties aanbied voor verschillende doelgroepen. Het is allemaal vrijwilligerswerk. Accommodaties en gidsen worden waar nodig gehuurd, maar altijd op basis van kostendekkendheid.

De werkgroep heeft aandacht voor natuur- en milieuvriendelijkheid. Daarom kiest de werkgroep voor een aanbod met groepsvervoer (een mindere milieubelasting dan iedereen met de auto), milieuvriendelijke accommodaties en skigebieden met aandacht voor het voorkomen van erosieschade, waar eerder aan natuurherstel gedaan wordt en geen nieuwe hellingen worden aangelegd.

De reizenadministratie

De klus van het verwerken van de inschrijvingen wordt geklaard door een vrijwilliger.  De financiële administratie wordt verzorgd door het landelijk bureau. Voor vragen rond de inhoud van een reis kunt u het beste terecht bij het email adres:  nivonwintersport@hotmail.com

X
X