Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie

Villanders, Italië

300 +km skipiste. Veel wandelmogelijkheden en langlaufgebied.

… Skien – Skisafari, Rodelen, Sneeuwschoenen …


Skiën in Südtirol met de spannende skisafari in de Dolomieten – elke dag een ander skigebiet van Kerst tot Pasen. Winterplezier op de Villanderer Alm (Winterwandelen, Rodelen, Langlaufen, Sneeuwschoenwandelen).

Villanders, Italië

Trein

22 - 31 dec 2017

leeftijd 4+, 16 deelnemers

Programma, materiaal

Wintersport in Villanders met de Kerst is een bijzondere belevenis. Elke dag worden we met de skitaxi naar een ander gebied gebracht. Voor de wandelaars wordt er drie keer per week een sneeuwschoenentocht georganiseerd. Voor langlaufers is er 60 km langlaufloipe op de Seiseralm en 116 km in Gröden. Meer info: klik hier voor meer info langlauf  en hier voor meer info skigebieden

Verblijf en verzorging

Pension Gasser is een echt familie pension. De familie Gasser doen hun uiterste best om het ons naar de zin te maken. We slapen in luxe twee persoonskamers met eigen sanitaire voorziening en in het pension is een wellness ruimte met infrarood cabine, Finse sauna en solarium. We zijn er op basis van half pension, ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt en ‘s avonds warme of koude voorgerechten, Italiaanse specialiteiten en lekkere toetjes.

        .

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen gezamenlijk met de Alpenexpress trein. Vrijdagavond vertrek naar Villanders en de terugreis de volgende zaterdagavond naar Nederland. De reis is inbegrepen bij de prijs.

Reisprijzen

vroegboeken (tot 1 oktober)

LEDEN VANAF 13 JR€ 636
LEDEN T/M 12 JR€ 530
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 671
NIET-LEDEN 12 JR € 557

normale prijs (vanaf 1 oktober)

LEDEN VANAF 13 JR€707
LEDEN T/M 12 JR€ 601
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 742
NIET-LEDEN 12 JR € 628

7 nachten op basis van half pension, incl.  treinreis, reisbegeleiding en afscheidsmaaltijd.  Reisbegeleiding: Mieke Vergeer en Pat Shak

Algemene voorwaarden

Boek deze reis