Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie

Val Sinestra I, Graubunden, Zwitserland

80 km skipiste, (sneeuwschoen) wandel- en langlaufmogelijkheden.


Hotel Val Sinestra ligt schitterend diep in een zijdal van de Inn, naast de rivier de Brancla. Het is een ruim 100 jaar oud voormalig Kurhotel, met veel hout , gerund door Nederlanders die ons met ontbijt in het Berghuis en een 4 gangen diner in het hotel gaan verwennen.

Val Sinestra, Zwitserland

Bus

30 dec 2017 - 6 jan 2018

leeftijd 4+, 28 deelnemers

Gebied

Het skigebied Scuol heeft in totaal ruim 80 km pistes, waarvan 35 km makkelijk, 30 km gemiddeld en 15 km moeilijk te noemen zijn. Het skigebied is met een hoogte van 2785 zeer sneeuwzeker.
Vanuit Scuol is het mogelijk om met de vierpersoonsgondel omhoog gebracht te worden naar de hoogalpine Motta Naluns en in Ftan kan hiervoor gebruik worden gemaakt van de stoeltjeslift. De snowboarders kunnen schitteren op het funpark en de echte avonturiers kunnen hun moed tonen op het snowbike-downhill traject. Ook zijn er veel mogelijkheden voor langlaufers en (sneeuwschoen) wandelaars.

Verblijf en verzorging

We verblijven met onze eigen groep in het even zo gezellige Berghuis met  15 ėėn twee en drie persoons  kamers , douches en toiletten zijn op de gang. Het Berghuis ligt 50 meter lager als het Kurhotel. Als we na het buiten actief zijn rozig terugkomen staat de thee voor ons klaar  en kunnen we het gezellig maken. Voor het diner moeten we naar het Kurhotel over een steil pad naar boven lopen.   We mogen een lunchpakket klaar maken bij het ontbijt om mee te nemen.

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen gezamenlijk met de bus vanuit Arnhem CS (overdag). Zaterdagochtend om 9.30 u. vertrek en de volgende zaterdag vroeg terug naar Nederland. De reis is inbegrepen bij de prijs.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 1 oktober)

LEDEN VANAF 13 JR€ 594
LEDEN T/M 12 JR€ 495
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 629
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 522

normale prijs (vanaf 1 oktober)

LEDEN VANAF 13 JR€ 660
LEDEN T/M 12 JR€ 561
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 695
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 588

7 nachten op basis van vol pension, incl. busreis, reisbegeleiding.

Reisbegeleiding: Hans Hirschfeld en Ineke Bellemakers

Boek deze reis