Val Sinestra, Engadin, Zwitserland

100 km skipiste, (sneeuwschoen) wandel- en langlaufmogelijkheden.

Hotel Val Sinestra ligt schitterend diep in een zijdal van de Inn, naast de rivier de Brancla. Het is een ruim 100 jaar oud voormalig Kurhotel, met veel hout, gerund door Nederlanders die ons met ontbijt en 4 gangen diner gaan verwennen.

Val Sinestra, Zwitserland

Bus

23 - 29 feb 2020

leeftijd 6+, 22 deelnemers

Gebied

Het skigebied Scuol heeft in totaal ruim 80 km pistes, waarvan 35 km makkelijk, 30 km gemiddeld en 15 km moeilijk te noemen zijn. Het skigebied is met een hoogte van 2785 zeer sneeuwzeker.
Vanuit Scuol is het mogelijk om met de vierpersoonsgondel omhoog gebracht te worden naar de hoogalpine Motta Naluns en in Ftan kan hiervoor gebruik worden gemaakt van de stoeltjeslift. De snowboarders kunnen schitteren op het funpark en de echte avonturiers kunnen hun moed tonen op het snowbike-downhill traject. Er zijn veel mogelijkheden voor langlaufers en (sneeuwschoen)wandelaars.

Programma, materiaal

Iedere dag worden we met de hotelbus in een half uur naar de gondel in het nabij gelegen Scuol gebracht. De bus rijdt drie keer ‘s ochtends elk uur en drie keer in de middag terug. De kosten voor dit transport zitten bij de prijs inbegrepen.

Er is een eigen skishop aan huis, waar u ski’s en sneeuwschoenen kunt huren. Langlaufmateriaal is met korting verkrijgbaar in Scuol.

Verblijf en verzorging

We verblijven met onze eigen groep in het even zo gezellige Berghuis met 15 eenvoudige 1, 2  en 3 persoons- kamers, 50 meter lager gelegen als het Kurhotel. Douches en toiletten zijn op de gang. Als we na het buiten actief zijn rozig terugkomen staat de thee voor ons klaar en kunnen we heerlijk bijkomen en het gezellig maken. Ontbijt krijgen we in het Berghuis, we kunnen zelf een lunchpakket klaarmaken en het diner is ‘s avonds in het hotel. We moeten dan een pad omhoog lopen om bij het hotel te komen.                                           Meerprijs voor 1 eenpersoonskamer is € 60,-

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen gezamenlijk met de bus vanuit Arnhem CS (overdag). Zondagochtend vertrek naar Zwitserland en de week erop zaterdagochtend vertrek naar Nederland. De reis is inbegrepen bij de prijs.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 21 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 545
LEDEN T/M 12 JR€ 455
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 595
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 490

normale prijs (vanaf 21 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 605
LEDEN T/M 12 JR€ 515
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 655
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 550

6 nachten op basis van vol pension, incl. busreis, reisbegeleiding.

Reisbegeleiding: Henk van Triest en Heleen van der Molen

Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

X
X