Tuxertal, Oostenrijk

Meer dan 200 km skipiste in Mayrhofen, Hippach, Vorderlanerbach en de gletscher van Hintertux. 54 km langlaufpiste en wandelen

Deze reis is geannuleerd vanwege de coronacrisis. U kunt niet meer inschrijven.

Het groepshuis Tuxertal ligt in Tux vlakbij Vorderlanersbach en Mayrhofen. We kunnen wandelen (68 km paden), langlaufen (22 km in Tux en totaal 54 km in het dal) en skiën. Elke dag staat er een skitaxi klaar om ons in ongeveer 5 minuten naar de lift brengt, die 2,5 km verderop begint. Het skigebied Ski Zillertal 3000 heeft totaal meer dan 200 km skipiste. De gebieden zijn op elkaar aangesloten.

Tuxertal, Oostenrijk

bus

19 - 28 feb 2021

leeftijd 4+, 20 deelnemers

langlauf

(Sneeuwschoen) wandelen

Gebied

Hippach, Mayrhofen, Finkenberg en Hintertux hebben hun deelskigebieden op elkaar aangesloten tot één groot, gemeenschappelijk skigebied: Ski Zillertal 3000, niet te verwarren met de Zillertal Arena. Deze regio heeft alles wat een skiër zoekt. Zelfs de experts zijn hier helemaal in hun element. 61 liften ontsluiten 200 kilometer piste van elk niveau.  Kijk hier voor het langlauf gebied. Klik hier voor wandelingen.

Programma, materiaal

Overdag gaat iedereen zijn eigen weg of spreekt af met elkaar. ‘s Avonds maken we het gezellig, drinken we wat en vertellen we elkaar wat we beleefd hebben of spelen een spelletje.

Les nemen is mogelijk in Mayrhofen. Skischool Mayrhofen.

Wintersportmateriaal is te huur in Tux bij verschillende sportzaken.

We logeren in het huis Tuxertal in Tux. Dit huis hebben we helemaal tot onze beschikking. Het is een zelfverzorgingshuis. We koken als groep om de beurt, dat betekent dat je 1 keer in deze week corvee hebt. De reisbegeleiding zorgt voor de recepten en de inkoop. Hiervoor wordt een extra bijdrage gevraagd voor het eetgeld. Het huis heeft veel tweepersoonskamer en een aantal driepersoonskamers. Allemaal met stromend water.

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen als groep per First Class bus vrijdagavond in de nacht naar Tux en komen zaterdagochtend aan. De terugreis begint de volgende zaterdagavond en zondagochtend zijn we weer in Nederland.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 19 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 507
LEDEN T/M 12 JR€ 422
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 557
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 457

normale prijs (vanaf 19 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 563
LEDEN T/M 12 JR€ 478
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 613
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 513

7 nachten op basis van zelfverzorging, incl. busreis, reisbegeleiding en afscheidsmaaltijd.

Reisbegeleiding: Joost Seijsener en Jaqueline Hofmeijer

Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

X
X