Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie
Samen een reis maken!
Nivon
Wintersport
Boek uw vakantie

Schladming, Oostenrijk (1680 m)

188 km skipiste in Schladming, Hauser Kaibling, Reiteralm en Hoch Würzen

Deze reis is vol. Inschrijving is gesloten.

Het rustieke natuurvriendenhuis Hans Ladreiter ligt op de Planaiberg, en je stapt ‘s ochtends op je ski’s voor de deur en gaat rechtstreeks naar een lift om je verder in het skigebied te begeven. Geen wachtrijen ‘s ochtends bij de gondel  in het dorp. Geniet van de stilte van de ligging en het magnifieke uitzicht.

Schladming, Oostenrijk

Bus

23 febr - 4 maart 2018

leeftijd 6+, 24 deelnemers

Gebied

Het Oostenrijkse Schladming ligt in Steiermark. Het skigebied behoort tot de top 5 ski gebieden van Oostenrijk
Je kunt hier uitstekend skiën en boarden. De vier skigebieden zijn allemaal met elkaar verbonden met liften. Er kunnen grote dagtochten gemaakt worden, zonder gebruik te hoeven maken van het openbaar vervoer.

Programma, materiaal

Wintersport in Schladming in het Hans Ladreiterhaus is een bijzondere belevenis. Het huis ligt hoog op de berg. Het is alleen te bereiken op de ski’s.     ‘s Avonds kun je niet even naar het dorp. De bagage en de levensmiddelen worden allemaal  naar boven gebracht en naar het huis vervoerd met een piste bully.   Vers brood moet  op de ski’s gehaald worden in het dal (een speciale belevenis ‘s ochtends als er nog niemand op de piste is). Vanuit het huis ski je naar de liften en de skischool. Huur van materiaal is beneden in het dorp en het nemen van lessen is geen probleem. Als je les wilt nemen moet je wel over een paar jaar ski ervaring beschikken. De skischool is skiënd te bereiken vanuit het huis.

Verblijf en verzorging

Het Natuurvriendenhuis Hans Ladreiter  ligt op de Planaiberg.  We hebben het hele huis gehuurd er komen geen andere mensen bij.  Er zijn vijf meerpersoons slaapkamers, zgn. Matratzenlagers.  Het huis heeft 35 slaapplaatsen , wij gaan met maximaal 26 mensen, dus plaats genoeg. Het huis heeft een gezellige groepsruimte. De keuken is ruim en goed ingericht.  We verblijven zeven nachten op basis van zelfverzorging. Als we, na het buiten actief zijn, rozig terugkomen kunnen we heerlijk bijkomen en het gezellig maken.
Bij deze zelfverzorgingsreis zorgen wij zelf voor onze maaltijden. Wij doen dit in kleine groepen om de beurt. De reisbegeleiding zorgt voor recepten en coördineert de inkoop en het corvee.

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen gezamenlijk met Royal Class nachtbus. Vrijdagavond vertrek vanuit Nederland en de week erop zaterdagavond weer terug,  zodat we zondagochtend weer in Nederland zijn. De reis is inbegrepen bij de prijs.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 23 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 392
LEDEN T/M 12 JR€ 326
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 427
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 353

normale prijs (vanaf 23 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 435
LEDEN T/M 12 JR€ 370
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 470
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 397

7 nachten op basis van zelfverzorging, incl. Royal Class nachtbus, reisbegeleiding en afscheidsmaaltijd.

Reisbegeleiding: Gerrie Bouw en Marit Voordenberg

Boek deze reis