Morgins, Zwitserland (1300 m)

580 km skipiste en wandelmogelijkheden

Deze reis is geannuleerd  vanwege de coronacrisis.  U kunt niet meer inschrijven.

 

Morgins ligt op een centrale plek binnen het Frans Zwitserse Portes du Soleil op een behoorlijk sneeuwzekere hoogte. De kilometers lange dalafdaling door het bos vanaf de Fouilleuse is dan ook bijna altijd mogelijk.

Morgins, Zwitserland

bus

12 - 21 feb 2021

leeftijd 4+, 28 deelnemers

Gebied

Alleen al voor het prachtige uitzicht op de Dents-du-Midi moet je afreizen naar Morgins. Tel daar ook nog een gemoedelijk dorp en een uitgebreid skigebied bij op en je hebt je bestemming voor komende wintersport gevonden. Morgins is een sfeervol plaatsje getuige de authentieke bebouwing, de gezellige restaurants en de (verlichte) ijsbaan. De omgeving leent zich uitstekend om in te wandelen (80 km) en beperkt te langlaufen (20 km totaal). Een loipe die aan te raden valt is die rond het Lac de Morgins.

Les Portes du Soleil is een enorm skigebied dat op de Frans-Zwitserse grens ligt. Met een skipas voor Les Portes du Soleil kun je 12 skigebieden bereiken en heb je zo’n 600 kilometer aan piste tot je beschikking. Alles waar skiërs en snowboarders van dromen vind je hier. Van funparks tot off-piste tracks, van oefenhelling tot brede carve-pistes. Na een enerverende dag in Les Portes du Soleil keer je terug naar de geborgenheid van Morgins.

Programma, materiaal

Overdag gaan we in kleine groepjes of individueel wintersporten en ’s avonds is het binnen warm en maken we het gezellig.
Alpineskiërs betalen uiteraard voor het lift- en pistegebruik. Skipas prijzen. Het huren van wintersportmateriaal is mogelijk. Klik hier voor skiverhuur.

Verblijf en verzorging

We verblijven, op basis van zelfverzorging in het chalet La Source. Wij hebben het hele chalet tot onze beschikking. Het chalet heeft eenvoudige tweepersoonskamers met wastafels. Toiletten en douches zijn op de gang. Wij koken zelf, de reisbegeleiding zorgt voor de boodschappen en de recepten. Hiervoor wordt een extra bijdrage door iedereen betaald voor het eetgeld. In het chalet zijn de volgende faciliteiten: een gezellige bar een knusse living, een gezellige eetzaal en een goed uitgeruste keuken.

Vervoer heen- en terugreis

We reizen comfortabel met een Royal Class bus naar La Source. We vertrekken vrijdagavond en gaan na een week zaterdagavond weer terug naar Nederland. De prijs van de bus is inclusief de reissom.

Reisprijzen

vroegboeken (tot 12 november)

LEDEN€ 534
LEDEN T/M 12 JAAR€ 445
NIET-LEDEN€ 584
NIET LEDEN T/M 12 JAAR€ 480

normale prijs (vanaf 12 november)

LEDEN€ 593
LEDEN T/M 12 JAAR€ 504
NIET-LEDEN€ 643
NIET LEDEN T/M 12 JAAR€ 539

op basis van zelfverzorging, incl. busreis, afscheidsmaaltijd en reisbegeleiding.

Reisbegeleiding: Margo Olsthoorn en ?

Algemene voorwaarden

Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

X
X