Holzgau, Oostenrijk

340 km skipiste in Warth, Schröcken en Lech, 190 km langlaufpiste en wandelen

Deze reis is vol.  De inschrijving is gesloten.

Het dorp Holzgau ligt in het Lechtal op 1100 m. We kunnen wandelen, langlaufen (direct bij het huis begint de loipe) en skiën in Warth, Schröcken en Lech, wat allemaal met elkaar verbonden is. Voor beginners is er vlakbij het huis een oefenhelling. In Holzgau is een lange hangbrug van 200 meter. Holzgau staat tevens bekent om zijn prachtig beschilderde huizen. Bekijk meer hier.

Holzgau, Oostenrijk

Bus

15 - 24 feb 2019

leeftijd 4+, 28 deelnemers

langlauf

(Sneeuwschoen) wandelen

Gebied

Totaal zijn er in de regio Holzgau 35 afwisselende langlaufloipen. Skiën kan in Warth, Schröcken en Lech. Deze gebieden zijn allemaal met elkaar verbonden. Vanuit Holzgau is het ongeveer een kwartiertje reizen met de gratis postbus om bij de liften te komen. De bushalte is vlak bij het huis. Klik hier voor de  skipas prijzen en pistenplan

Programma, materiaal

Overdag gaat iedereen zijn eigen weg of spreekt af met elkaar. ‘s Avonds maken we het gezellig, drinken we wat en vertellen we elkaar wat we beleefd hebben of spelen een spelletje.

Wintersportmateriaal is te huur in Holzgau bij verschillende sportzaken.

We logeren in het huis Lumper in Holzgau. Dit huis hebben we helemaal tot onze beschikking.  Het is een zelfverzorgingshuis. We koken als groep om de beurt, dat betekent dat je 1 keer in deze week corvee hebt. De reisbegeleiding zorgt voor de recepten en de inkoop.

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen als groep met een eigen Royal Class bus vrijdagavond in de nacht naar Holzgau en komen zaterdagochtend aan. De terugreis begint de volgende zaterdagavond en zondagochtend zijn we weer in Nederland.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 15 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 469
LEDEN T/M 12 JR€ 419
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 519
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 454

normale prijs (vanaf 15 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 520
LEDEN T/M 12 JR€ 443
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 570
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 478

7 nachten op basis van zelfverzorging, incl. busreis, reisbegeleiding en afscheidsmaaltijd.

Reisbegeleiding:  Jos Fries en Annemiek Tjepkema

Boek deze reis

X
X