Grindelwald, Berner Oberland, Zwitserland (1126m)

210 km skipiste, skiën, snowboarden en wandelen

Deze reis is geannuleerd vanwege de coronacrisis. U kunt niet meer inschrijven.

Het Natuurvriendenhuis waar we logeren staat aan de Terrassenweg in Grindelwald. Voor het huis is een bushalte waar je in 5 minuten naar de de gondel van First gebracht kunt worden, of naar het treintje naar de Kleine Scheidegg.

Grindelwald, Berner Oberland, Zwitserland

bus

26 feb - 7 mar 2021

leeftijd 6+, 22 deelnemers

Gebied

Grindelwald is een dorp gelegen onder de flanken van de Eiger. Het is het grootste dorp in de Jungfrau Region, waar ook plaatsen als Wengen en Mürren liggen. Skiën in het gebied van Grindelwald is adembenemend. Niet dat de pistes er nou zo anders zijn vergeleken met andere skigebieden, maar de uitzichten op bergen als de Eiger, Mönch en Jungfrau zijn werkelijk schitterend. Voor de wandelaars zijn er veel mogelijkheden. Er is een speciale wandelpas voor de liften zodat iedereen ook op grote hoogte op de geprepareerde wandelpaden kan wandelen. Voor langlaufers is er slechts 15 km beschikbaar.

Programma, materiaal

Overdag gaat iedereen zijn eigen weg of spreekt af met elkaar. ‘s Avonds maken we het gezellig, drinken we wat en vertellen we elkaar wat we beleefd hebben of spelen een spelletje.

Wintersportmateriaal is in Grindelwald te huur. Zie ski verhuur. Les nemen is ook goed mogelijk. Zie Skischool Grindelwald

Verblijf en verzorging

We slapen zeven nachten op basis van halfpension in het Natuurvrienden huis Grindelwald met een prachtig uitzicht op de Eiger. De kamers (2- en 4-persoons) met stapelbedden, hebben stromend water. Op de gang zijn douches en toiletten.
Ontbijt en diner zijn inbegrepen. De lunch verzorg je zelf.

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen op vrijdagavond per Royal Class bus. De week erop gaan we zaterdagavond weer terug naar Nederland waar we zondagochtend aankomen. De reis is inbegrepen in de prijs.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 26 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 781
LEDEN T/M 12 JR€ 651
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 831
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 686

normale prijzen (vanaf 26 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 868
LEDEN T/M 12 JR€ 738
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 918
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 773

7 nachten op basis van halfpension, incl. busreis 1e klas, reisbegeleiding en afscheidsmaaltijd.

Reisbegeleiding: René en Mirjam Nekkers

Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

X
X