Bad Hofgastein, Salzburg, Oostenrijk (1950m)

200 km skipiste, skiën en snowboarden

Het Natuurvriendenhuis waar we logeren staat op 1950 meter, dus ‘s morgens staan we als eerste skiërs in de maagdelijke sneeuw! Het skigebied Gastein bestaat uit 203 kilometer met 47 liften. Voor de snowboarders is er een funpark. Een bezoekje waard is een hangbrug van 140 meter. Dit gebied is alleen geschikt voor skiërs met minstens 2 jaar ski ervaring!

Bad Hofgastein, Salzburg, Oostenrijk

Bus

14 feb - 23 feb 2020

leeftijd 6+, 22 deelnemers

Gebied

Een van de top vijf grootste skigebied in Oostenrijk is de Gastein (860 – 2.300 meter) en bestaat uit vier gebieden met een totale lengte van 203 kilometer met 47 liften. ‘s Morgens zo vanuit het huis de piste op. Je moet kunnen skiën of boarden om bij het huis te komen. Meer informatie over het skigebied/pistes kijk hier. Er is een funslope en een snowpark. We hebben uitzicht op de Glockner. Er is een gigantische hangbrug (140 m) op de Stubnerkogel. Voor de liefhebbers is er aan de noordzijde van de Kreuzkogel een afdaling van acht kilometer lang met een hoogteverschil van maar liefst 1500 meter.

Programma, materiaal

Overdag gaat iedereen zijn eigen weg of spreekt af met elkaar. ‘s Avonds maken we het gezellig, drinken we wat en vertellen we elkaar wat we beleefd hebben of spelen een spelletje.

Wintersportmateriaal als ski’s en skischoenen zijn onderaan de Schlossalmbahn te huur. Voor meer info over verhuur.  Daar kopen we ook de skipassen.

Verblijf en verzorging

Dit natuurvriendenhuis is in de winter alleen skiend te bereiken. We slapen zeven nachten op basis van halfpension in het Natuurvrienden huis Hofgasteinerhaus midden in het skigebied op 1950 meter hoogte met een prachtig uitzicht. De kamers (2, 3 en 4 persoons) hebben stromend water. Op de gang zijn  douches en toiletten. Onze bagage gaat op de pistenbully naar het huis bij aankomst boven aan de Schlossalmbahn.
Ontbijt en diner zijn inbegrepen. De lunch verzorg je zelf.

Vervoer heen- en terugreis

Wij reizen op vrijdagavond vanaf Maarheeze per First Class bus. De week erop gaan we zaterdagavond weer terug naar Nederland waar we zondagochtend aankomen. De reis is inbegrepen in de prijs.

Algemene voorwaarden

Reisprijzen

vroegboeken (tot 14 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 630
LEDEN T/M 12 JR€ 530
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 680
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 565

normale prijzen (vanaf 14 november)

LEDEN VANAF 13 JR€ 700
LEDEN T/M 12 JR€ 590
NIET-LEDEN VANAF 13 JR€ 750
NIET-LEDEN T/M 12 JR € 625

7 nachten op basis van halfpension, incl. busreis 1e klas, reisbegeleiding en afscheidsmaaltijd.

Reisbegeleiding: René en Mirjam Nekkers

Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

X
X